Lär dig ett nytt språk inför resan

Fixa till på hemmakontoret

Även du som jobbar hemifrån har rätt till en bra och trivsam arbetsmiljö. Små saker kan vara viktiga för att du ska kunna arbeta effektivt och avspänt hemifrån skrivbordet. Så avsätt ett par timmar för fixa till på hemmakontoret – det är väl investerad tid!

Förebygg stress genom att fylla upp förråden

Du kan enkelt förebygga en del stressande situationer genom att se till att du har alla förbrukningsvaror du behöver på lager. Alltså kan du fylla på med skrivarpapper, toner och annat som du behöver för att utföra dina arbetsuppgifter. Då slipper du stressen med att de tar slut vid fel tillfälle.Se också över datorer, projektorer och annan elektronik. Planera och budgetera för nyinvesteringar. Då slipper du drabbas av panik om du plötsligt upptäcker att något behöver uppgraderas.Är du anställd, så kontrollera vad du som hemarbetande arbetstagare har rätt till utöver det avdrag du får göra på skatten för arbetsrum i hemmet. Kanske kan du låna en del utrustning från ditt företag samt att din arbetsgivare står för kontorsmateriel.

Effektivt med e-handel för hemmakontoret

När du behöver fylla på förråden eller beställa något särskilt till hemmakontoret, kolla in utbudet online. Du kommer bli glatt överraskad över att upptäcka att det mesta du behöver finns att beställa, till bra priser och snabba leveranstider.