Lär dig ett nytt språk inför resan

Lära sig namn

Att lära sig namn är en process som kan ta lång tid för vissa medan vissa sätter sig namnen direkt för. Det är också en sak som kan vara lite pinsam att fråga om, speciellt första gången man träffar någon.

Namnlekar

Ett sätt som man kan lära sig namn på nya människor är med namnlekar eller egna knep för att komma ihåg namnen. Det kan dock vara tidskrävande eller så passar helt enkelt inte situationen för att leka lekar. Att lära sig att associera namn till något med personen är ett knep som är ett väldigt effektivt sätt att komma ihåg namnet och personen. T.ex kan det vara om personen sportar, gör något speciellt eller att personen har något som är lite utstickande. Nånting går alltid att koppla personer till.

Namnskyltar

Ett annat sätt att enkelt hålla koll på namn på en hel del människor är namnskyltar. Det är ett otroligt enkelt sätt att se folks namn utan att det kan bli obekvämt att fråga om namnen. Ett bra sätt på fest är att ha namnskyltar, speciellt om det är en massa nya människor. Klicka enkelt hem dina namnskyltar idag och förbered för festen!